Fireta de Nadal

Durant uns dies al mes de desembre, el parc municipal de La Glorieta d'Alcoi es converteix en l'escenari de la Fireta de Nadal. En aquesta trobada participen prop d'una vintena de comerciants locals oferint una àmplia varietat de productes artesanals i relacionats, majoritàriament amb el Nadal, com dolços, torrons, begudes típiques, i elements de decoració. L'esdeveniment compta amb una programació enfocada, sobretot, al públic infantil amb atraccions de fira tradicionals, jocs i passejades en burretes i dromedaris.

Mercat municipal Cocentaina

Al mercat municipal de Cocentaina podràs trobar durant tota la setmana productes típics de la zona elaborats per empreses especialitzades. Productes frescos i a bons preus. A més, sempre pots comptar amb l'assessorament dels que més saben que t'aconsellaran perquè t'emportes a casa els millors sabors d'aquesta terra. Res més agradable que passejar un dia de mercat i viure l'ambient.

Mercat Tradicional Cocentaina

Cada dijous des de molt enjorn i entorn al Palau Comtal se celebra el mercat tradicional des de l’època medieval. En l’actualitat, és el mercat més important de la comarca, per la qualitat dels productes que s’ofereixen, com per les fruites i verdures i per la varietat de parades de calçats o tèxtil entre altres. Un bon esmorzar típic aquest dia son les coquetes fregides.