VI Fireta de Santa Cecília a Alfafara i festivitat de la patrona

Alfafara acull el diumenge 17 de novembre, a partir de les 10, la Fireta de Santa Cecília, patrona del poble. A la zona de la Mateta s’instal·laran unes 40 paradetes amb productes tradicionals, artesans, gastronòmics i tipics de la zona. A més de fer alguna compra i gaudir amb les degutacions, els més menuts tindran un espai propi amb unflables. I un espectacle de màgia tancarà la fira. Una excusa perfecta per deixar-se caure per aquesta acollidora població de la Mariola. El dissabte 23 els actes en honor a la patrona continuaran amb la nit de la Foguera i un sopar popular amb acompanyament musical. I al dia següent hi haurà una cercavila, al migdia missa i mascletà i la processó a partir de les 18:00 hores per a finalitzar.  

Fira de Tots Sants de Cocentaina, de l’1 al 3 de novembre

Els propers 1, 2 i 3 de novembre la Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra la seua 673 edició. Enguany la fira ha rebut el distintiu de Festa d’Interés Turístic Internacional, a més d’haver segut reconeguda com a Bé d’Interés Cultural Inmaterial (BICI). Cada any més mig milió de persones passegen pels seus carrers. Amb una superfície comercial de 135.935 m2, la fira està distribuida en diferents àrees: maquinària/automoció, innovació tecnològica, llar, atraccions infantils, alimentació i restauració, productes típics i mercat medieval, entre d’altres. A més, hi ha programades 550 actuacions de teatre, música i dansa, exhibicions de muntada i doma, tir i arrossegament i pilota valenciana. L’Ajuntament de Cocentaina ha posat a disposició dels visitants autobusos per a connectar els pàrquings més allunyats (Estació Nord, Decathlon i carretera de Benilloba) amb la fira i evitar els embussos. Pots consultar tota la informació al web de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Fira Gastronòmica de Muro

El 4, 5 i 6 d'octubre la Fira Comercial del sector Agroalimetari i Gastronòmic de Muro omplirà la plaça Matzem d’olors i sabors meravellosos. Vine i participa a les degustacions i cates de vins, acompanyades per les diferents actuacions musicals, i deixa que tots els teus sentits gaudisquen!!!