Turisme actiu

Des de senderisme, viatges en globus o cicloturisme fins experiències gastronòmiques o visites guiades culturals o teatralitzades. Són moltes les experiències que pots viure a la Serra Mariola i les empreses de turisme actiu de la zona t'ho posen més fàcil amb la seua varietat d'activitats. Descobreix-les ací i tria les teues preferides per gaudir d'una visita diferent a la Serra Mariola!


Serveis de turisme actiu, incloent visites guiades urbanes i mediambientals, de caràcter patrimonial, cultural, gastronòmic, històric, tradicional... Senderisme per etapes, per a recórrer les principals muntanyes de l'interior alacantí: travessia dels 8 mils, amb contingut patrimonial i gastronòmic. Aprofitant el gran llegat històric, cultural, ambiental i patrimonial de les comarques…

El Centre Excursionista Les Caves va nàixer l'any 2004 i està format per membres dels pobles d'Agres i Alfafara. Són una associació dedicada a l'oci a la muntanya, un grup de gent oberta, col·laboradora, activa, amb ganes de fer bé les coses i de gaudir de la natura.