Avió

Si la teua destinació de procedència és llunyà pots optar per viatjar amb avió fins a la Serra de Mariola. Els aeroports més pròxims són el d’Alacant-Elx o València

Tant en un com en un altre, disposes de diferents opcions per a prosseguir el teu viatge fins al nostre entorn

L’Aeroport de València es troba a uns 120 quilòmetres de l’entorn de la Serra de Mariola. Les seues principals destinacions nacionals són els aeroports de Madrid-Barajas , Palma de Mallorca , Barcelona-El Prat i Sevilla, mentre que les seues principals destinacions internacionals apunten a França (París), Anglaterra (Londres) i Itàlia i Holanda entre altres. La companyia aèria Air Nostrum (franquiciada d’Ibèria Regional) és la principal aerolínia de l’aeroport, amb una destacada base en el mateix.

L’Aeroport Internacional d’Alacant-Elx, a uns 65 quilòmetres de la Serra de Mariola, és també conegut popularment com a Aeroport Alacant-l’Altet, Aeroport l’Altet, o aeroport d’Alacant en valencià. La diversitat de noms pels quals es pot conèixer a l’aeroport d’Alacant ve donada per la seua situació geogràfica, ja que es troba a la província d’Alacant, dins del terme municipal d’Elx (Elx en Valencià), en la pedania de l’Altet.
A causa d’aquesta privilegiada situació geogràfica de gran interès turístic, l’aeroport d’Alacant opera majoritàriament amb rutes internacionals. El vuitanta per cent del total els seus passatgers són viatgers internacionals, principalment cap a destinacions com Regne Unit, Alemanya i Holanda. Quant a les destinacions nacionals, els vols amb l’Aeroport de Madrid, l’Aeroport de Barcelona i el de Palma de Mallorca, són els aeroports amb major nombre de connexions. Aquest aeroport, pel seu volum de passatgers i càrrega, ocupa actualment la sisena posició en la xarxa d’aeroports espanyols.