Agenda de festivals de música per aquest estiu

PomaRock, Bekirent Rap, Xocorock, Mariola Rock…. ves apuntant al calendari perquè aquests són els festivals de música que van a sonar aquest estiu per les poblacions mariolenques.

Comencem amb Bekirent Rap el 9 d’agost, a Bocairent. A partir de les 21h al parc de la Derrota pots gaudir de les actuacions d’Andrae, Karman i Licor Colecta, a més de les batalles d’improvisació, dirigides per Papo Barras. Aprofita-ho que l’entrada és de franc!

Descansa el que pugues perquè al dia següent la cita és al PomaRock d’Agres. Reggae, ska i punk rock sonaran a la plaça de l’Assut d’Agres el dissabte 10 d’agost a poqueta nit. El cartell reuneix a grups de la nostra geografia com Nuc, Amazonians, The Dance Crashers, Konsumo Respeto (gira de comiat) i El Último Ke Zierre. L’entrada en taquilla és de 14€ i anticipada a 8€.

El 28 d’agost i per tancar les festes de Sant Agustí de Bocairent arriba el Xocorock. La música en valencià sonarà de la mà de Maxambrao, Allioli, Cactus, The Dance Crashers i com a colofó Auxili. Tancarà la nit la sessió de DJ Santi Mataix. I per a major al·licient, és totalment gratuït.

I el 21 de setembre el parc Vil·la Rosario de Banyeres de Mariola acull el VI Mariola Rock Solidari, enguany a benefici de l’Associació Espanyola d’Investigació i Ajuda a la Síndrome de Wolfram. El cartell és ben complet: Diàspora, Alademoska, Distorsion, Orquesta Paraiso, Inèrcia, la Fúmiga, el Diluvi i Auxili. Com és per a una bona causa, l’entrada en taquilla són 15€, 12€ anticipada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>