Amb la Nit de Caixes arranquen les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Blai de Bocairent

Aquest divendres comencen oficialment les festes de Moros i Cristians de Bocairent amb el passacarrer de les Caixes. A les 19:30h, bocairentins i bocairentines portant acolorits farolets de paper i representants de les 9 filaes i de la Junta de Festes es concentren a la plaça de l’Ajuntament. El sergent de Festes anirà cridant una a una a les caixes de cada filà, que contestaran amb un redoble, per iniciar el recorregut per tot el poble. En arribar al pont de Sant Blai hi haurà un castell de focs d’artifici i la retreta acabarà pels carrers del barri medieval.

A la nit hi haurà sopar als masets i desfilada de les 9 comparses, abillades amb la manta de carrer bocairentina. I per acabar d’animar la nit, actuació musical a la plaça. Les festes, declarades d’Interés Turístic Nacional, acaben de començar!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>