Dia Mundial del Turisme

El 26 de setembre és el Dia Mundial del Turisme i per això aquest cap de setmana a moltes poblacions s’han preparat activitats especials per a celebrar-lo. Això sí, sempre amb les mesures sanitàries habituals i amb previa reserva, ja que l’aforament està limitat. Cal destacar que enguany la diada està dedicada al “Turisme i Desenvolupament Rural”. Ací vos deixem el que els pobles de la Mariola han preparat:

ALCOI

  • Dissabte 26: 2 rutes del Modernisme i rutes pel medi natural. Visites guiades al Museu Explora.
  • Dissabte i diumenge d’11 a 14 hores en el llit del riu hi haurà una doble activitat, Acosta’t a la cultura cervesera i passejos en cavall i burretes.
  • Diumenge 27: Ruta Alcoi Modernista’, ruta pel Cementeri monumental d’Alcoi i una altra per les pintures rupestres de la Sarga. El MUBOMA realitzarà jornada de portes obertes amb visites guiades. Al cartell trobareu com participar.

BANYERES DE MARIOLA

  • Divendres 25 de setembre: XII Concurs de Vestits de Paper. A les 22h al Teatre Principal però degut a la situació sanitària possiblement s’emetrà a través de xarxes socials.

BOCAIRENT

  • Dissabre 26: Ruta senderista pels orígens de la industrialització: el barranc dels Tarongers. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament, a les 10 h.
  • Diumenge 27: Ruta gastronòmica. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament, a les 12 h.

COCENTAINA

  • Diumenge 27- Ruta de l’aigua. Passeig pel camp amb e-bikes. COMPLETA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>