Fira de Tots Sants de Cocentaina, de l’1 al 3 de novembre

Els propers 1, 2 i 3 de novembre la Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra la seua 673 edició. Enguany la fira ha rebut el distintiu de Festa d’Interés Turístic Internacional, a més d’haver segut reconeguda com a Bé d’Interés Cultural Inmaterial (BICI). Cada any més mig milió de persones passegen pels seus carrers.

Amb una superfície comercial de 135.935 m2, la fira està distribuida en diferents àrees: maquinària/automoció, innovació tecnològica, llar, atraccions infantils, alimentació i restauració, productes típics i mercat medieval, entre d’altres. A més, hi ha programades 550 actuacions de teatre, música i dansa, exhibicions de muntada i doma, tir i arrossegament i pilota valenciana.

L’Ajuntament de Cocentaina ha posat a disposició dels visitants autobusos per a connectar els pàrquings més allunyats (Estació Nord, Decathlon i carretera de Benilloba) amb la fira i evitar els embussos.

Pots consultar tota la informació al web de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>