La Nit de Reis als pobles de la Mariola

Aquesta Nit de Reis, com tantes altres coses, tampoc serà igual a la d’altres anys. Vos deixem un resum de cóm ho celebraran a cadascuna de les poblacions:

AGRES

Els Reis arribaran a les 19 hores i aniran repartint els regals al seu pas pels carrers. Es recomana no ixir al carrer i saludar-los des dels balcons.

ALCOI

El sèquit reial es repartirà pels 13 punts de la ciutat on es va fer la recollida de cartes. Els xiquets podran acostar-se a veure’ls amb les mesures de seguretat habituals. No hi haurà Cavalcada però Ses Majestats sí que realitzaran l’acte de l’Adoració. Per a evitar aglomeracions, es farà a partir de les 23:15h, en començar el toc de queda. L’acte es reatransmetrà en directe per les xarxes socials municipals.

AGULLENT

Els xiquets i xiquetes podran veure als Reis al pati del CEIP Sant Vicent Ferrer, però s’hauran d’inscriure prèviament per a evitar aglomeracions. Qui no puga assistir ho podrà veure en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament.

BANYERES DE MARIOLA

El 4 i 5 de gener els més menuts podran acostar-se a l’assentament reial que s’ha instal·lat al parc de Vil·la Rosario. Allí podran veure als Reis, a les tradicionals carrosses i a tot el sèquit que els acompanya.

BOCAIRENT

Els Reis arribaran a les 18 hores i recorreran els carrers de Bocairent. Es recomana veure’ls a distància des dels balcons o des de la porta de casa o el punt més pròxim d’on viuen. L’acte es retransmetrà en directe per la TV local.

COCENTAINA

Els Reis d’Orient recorreran la major part dels carrers de Cocentaina durant la vesprada del dimarts, des de les 18 h. Pels carrers que no passen, l’Ajuntament avisarà al veïnat perquè s’acosten al lloc que els indiquen.

MURO

A la plaça de l’Ermita hi haurà una cavalcada estàtica, des de les 16:30 hores fins a les 20:30. L’accés serà delimitat mitjançant l’adquisició prèvia de tiquets.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>