La Publicació de Bocairent s’ajorna fins el 26 de gener

ACTUALITZACIÓ: A causa del pas de la borrasca ‘Gloria’ l’acte de la Publicació, que anuncia la proximitat de les festes de Moros i Cristians de Bocairent, s’ha ajornat al dimenge 26 de gener.

Diumenge 19 de gener els trages de les 9 filaes bocairentines tornaran a lluir als carrers de la població. És la Publicació, acte anunciador de la proximitat de les festes de Moros i Cristians, del 8 a l’11 de febrer. Un representant masculí i un femení acompanyats per les banderes de cada filà desfilaran per tots els barris, començant pel barri medieval , portant la música i el color de la festa a cada racó.

A més, es posa a la venda el programa de festes, un recull del que van ser les festes del 2019, un espai per a les associacions i entitats, amb informació municipal i actualitat local així com alguns treballs al voltant de la història bocairentina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>