Setmana Modernista d’Alcoi, del 16 al 22 de setembre

La Fira Modernista d’Alcoi arriba a la seua 3a edició i enguany porta per títol “Aprenent del passat”. Del 16 al 22 de setembre la ciutat farà una restrospecció cap a les primeries del segle XX i exhibirà el llegat que el Modernisme hi va deixar. Rutes guiades, representacions teatrals, gastronomia i exposicions són els principals atractius d’una setmana atapeïda d’activitats.

Enguany la Fira està dedicada a la figura d’Amàlia Garcia Miralles, nascuda en 1890, mestra i responsable de l’alfabetització de moltes dones treballadores alcoianes, a més de formar a les futures mestres i crear escoles de primera ensenyança.

A més, Alcoi compta amb una Ruta del Modernisme, a través de la qual, i en qualsevol època de l’any, es pot gaudir del patrimoni arquitèctonic relacionat amb aquest moviment artístic.

Consulta ací tota la programació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>