Tornen les representacions del Betlem de Tirisiti, amb l’exposició ‘Tirisiti, el retaule de les meravelles’

Els dissabte 30 de novembre i 7 i 14 de desembre el Betlem de Tirisiti ha programat funcions especials, a més de les funcions habituals per al públic en general, que començaran el 20 de desembre fins el 5 de gener. A més, els grups escolars ompliran el teatre Principal fins al dia 20. La meitat de les entrades per a les funcions especials ja poden comprar-se on-line en Ticket Alcoi i l’altra meitat mitja hora abans de la primera funció del dia. La resta es posaran a la venda a partir del dia 19.

A més, dissabte també s’inaugura l’exposició ‘Tirisiti, el retaule de les meravelles’, a la Fundación Mutua Levante, on podrem descobrir tot el relacionat amb aquest espectacle centenari.

Les representacions del Betlem de Tirisiti se celebren a la ciutat d’Alcoi des de fa més de cent anys i són un dels últims exemples d’una llarga tradició mediterrània de teatres de titelles, en format xicotet i que uneix elements populars i religiosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>