Font Jordana – Font del Patge

  1. Eixim pel camí asfaltat que hi ha darrere de la Font Jordana i que dóna servei a les casetes, i caminem durant uns 500 metres. Just quan acabem de pujar, hi ha un camí a la dreta on trobarem 2 marques roges. Prenent aquest camí continuarem pujant fins al pròxim encreuament, on hi ha una sendera de muntanya a l’esquerra.
  2. Aquesta senda ens conduirà a la senda dels enginyers, que agafarem a l’esquerra. Al poc temps creuarem el barranc de “Penyascals” (marques PR) Barranc font de la Petaca.
  3. Seguint per la senda arribem a un camí a l’esquerra per a baixar a la font del Patge. Aquest és l’únic punt d’avituallament d’aigua.
  4. Per a tornar, prenem el mateix camí en direcció contrària (ara és una pujada) fins a un encreuament on hi ha un camí a l’esquerra i una senda a la dreta, agafem la senda del Bufó.
  5. Poc després de baixar per la senda, veurem una sendera que uneix per l’esquerra, però nosaltres seguim en la mateixa direcció, fent després una ziga-zaga fins a la senda dels enginyers que prendrem a l’esquerra.
  6. Als pocs metres eixirà la senda que baixa a la Font Jordana a la nostra dreta.